10 manieren om te stralen (van binnen en van buiten!) met Geurwolkje

Een vrouw die straalt terwijl ze Geurwolkje producten gebruikt

Wie wil er nu niet stralen? Dat gevoel dat je ergens binnenkomt en altijd een fijne energie meebrengt. Je laat mensen om je heen glimlachen, en jij straalt natuurlijk mee. Een zonnetje in huis!

Maar we hebben allemaal wel eens van die dagen waarop we ons niet helemaal op en top voelen. Soms lijkt het alsof we onze uitstraling even kwijt zijn. Er hangen wat wolkjes voor jouw zonnetje. Maar geen zorgen! Natuurlijk weten wij hoe we je weer kunnen laten shinen, van binnen en buiten!

Stralen met Geurwolkje

Bij Geurwolkje hebben we een hele reeks natuurlijke producten die je kunnen helpen om jouw dagelijkse routine om te toveren tot een spa-momentje thuis. Zo zorg je niet alleen voor ontspanning in het moment, maar je houdt ook je huid en geest gezond op langere termijn.

Onze missie is om jou te laten stralen, zowel van binnen als van buiten. We willen je inspireren om goed voor jezelf te zorgen. Dit hoeven geen grote, dure aanpassingen in je levensstijl te zijn! We geloven dat het begint met kleine veranderingen in je dagelijkse routine. Door eenvoudige, maar doeltreffende stapjes te nemen, kun je je huid en geest een flinke boost geven. En jouw mooie uitstraling volgt dan vanzelf!

Vrouw straalt en geniet van een kop thee

Hier zijn 10 manieren om te stralen met Geurwolkje items:

1. Gebruik een Geurwolkje diffuser voor de luchtvochtigheid in huis

Een goede luchtvochtigheid is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar het kan ook een grote invloed hebben op de conditie van je huid. Zowel voor jouw huidje aan de buitenkant als voor jouw gemoedstoestand van binnen is dit dus heel belangrijk! En wist je dat veel huizen een veel te lage luchtvochtigheid hebben? Zeker in nieuwere huizen met goede luchtsystemen daalt de luchtvochtigheid hard.

Een Geurwolkje diffuser kan hierbij helpen door vocht in de lucht te verspreiden en zo de luchtvochtigheid op peil te houden. Hierdoor wordt niet alleen de lucht in huis frisser en gezonder, maar zal je huid ook gehydrateerd blijven. Kom maar op met die shine!

2. Boost je nachtrust met rustgevende geuren

We weten dat een goede nachtrust super belangrijk is voor je gezondheid en welzijn. En dat geldt ook voor je huidje! Tijdens je slaap krijgt je lichaam de kans om te herstellen en te regenereren, en dit geldt ook voor je huidcellen. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je huid frisser, stralender en gezonder blijft.

Verspreid een rustgevende etherische olie zoals lavendel of sinaasappel om je te helpen ontspannen en tot rust te komen. Of kies voor onze heerlijke 'Ontspannend' olie blend voor een diepe en rustgevende nachtrust.

Zorg ervoor dat je voldoende uren slaapt en je zult merken dat je niet alleen een gezonde huid hebt, maar ook een gezonde geest!

3. Voed en hydrateer je huid met Skintox olie

Een gezonde uitstraling begint natuurlijk bij je huid. Skintox olie is een geweldige manier om je huid te voeden en te hydrateren! Deze koudgeperste oliën bevatten een hoge concentratie aan voedingsstoffen en antioxidanten om te zorgen dat je huid er gezond en stralend uitziet.

Breng de Skintox olie aan op je gezicht, hals en decolleté voor het slapen gaan en word wakker met een happy huidje. Maak hier een dagelijks ritueeltje van en je zult merken dat je huid er stralender, jonger, gladder én gezonder uitziet.

4. Maak je eigen (natuurlijke) bodyscrub

Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met een beauty DIY? Gebruik jouw favoriete Geurwolkje producten dan om jouw eigen bodyscrub te maken!

Bodyscrubs zijn een geweldige manier om je huid te exfoliëren en lekker te voeden. Zo verwijder je dode huidcellen van de bovenste huidlaag waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen. Kom maar op zachte en egale billetjes en benen!

Dit heb je nodig:

Ga jij voor een ontspannende lavendel scrub? Of een bloemige geranium scrub? Je kan ook je voetjes scrubben! Rozemarijn is daarvoor een goede keuze, want dit gaat de geur van zweetvoeten tegen!

Let op: sommige olietjes zijn niet zo prettig voor de huid. Kaneel, pepermunt en eucalyptus kunnen een prikkelend effect geven. Citrusoliën (citroen, bergamot, sinaasappel, mandarijn en limoen) adviseren wij niet te gebruiken als je binnen 12 uur de zon in gaat.

Ook interessant: Snelle, makkelijke en duurzame DIYs om thuis te doen!

Natuurlijke verzorgingsproducten voor je uitstraling

5. Kies altijd voor natuurlijke producten

Gebruik alleen producten die je huid op een natuurlijke en zachte manier verzorgen. Synthetische ingrediënten kunnen de huid irriteren en uitdrogen, waardoor deze er dof en vermoeid uit kan zien. Natuurlijke en biologische producten zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur die je huid verzorgen en voeden, zonder agressief te zijn. Bovendien zijn ze vaak beter voor het milieu en niet getest op dieren.

Dit geldt voor alle Geurwolkje verzorgingsproducten! Dus.. waar wacht je nog op?! Kies voor natuurlijke en biologische producten en geef je huid de verzorging die het verdient!

6. Verwen jezelf met bloemenpracht

Klaar om jezelf in het zonnetje te zetten? Onze Bloemenpracht etherische olie blend is de perfecte manier om dat te doen! Deze verfrissende en bloemige geur zal je humeur opfleuren en je in een goed gevoel brengen. Bovendien helpt het om je te ontspannen en je geest tot rust te brengen.

Gebruik de Bloemenpracht blend in een diffuser, voeg het toe aan je badwater (gemixt met een emulgator, zoals zeezout) of mix het met een Skintox basisolie en masseer het zachtjes in je huid voor een heerlijk ontspannende ervaring. Ga lekker in het zonnetje zitten en geniet van jouw bloemenpracht!

7. Maak jouw werk- of studeer uurtjes prettiger

Wanneer we productief zijn geweest, voelen we ons achteraf een stuk beter. Dus laten we jouw werksessies fijner én productiever maken! Etherische oliën kunnen je helpen om je focus te verbeteren!

Pepermunt en rozemarijn oliën staan bekend om hun stimulerende eigenschappen en kunnen helpen om je geest te verfrissen en te verhelderen. Door deze oliën te vernevelen in een diffuser kun je je concentratie en focus verbeteren, waardoor je sneller en efficiënter werkt. En je zal meer plezier hebben in het werk omdat je je scherp en gefocust voelt! In the zoneeee! En daarna lekker shinen als je al je werk klaar hebt en kan gaan ontspannen.

Ook interessant: Concentratie verbeteren met etherische olie

Onbewust staat het leven van een vrouw in het teken van haar cyclus. De periode waarin je je bevindt zegt veel over hoe je je voelt. Zet etherische olietjes eens in om jou te ondersteunen waar nodig.

Tijdens de menstruatie kunnen etherische oliën de eventuele pijn verlichten. Lavendel staat bekend om haar ontspannende eigenschappen waardoor pijn kan verlichten en krampen kunnen verminderen.

Kruidenthee kan ook helpen om de ongemakken van de menstruatie te verminderen en je te helpen ontspannen.

De periode tussen je ovulatie en menstruatie in zorgt voor prikkelbaarheid en sombere gevoelens. Kies tijdens deze dagen voor een olietje waar jij vrolijk van wordt, zoals sinaasappel. Dan voel je je niet meer zo snel sipjes!

Vergeet ook je huidje niet mee te laten stralen! Skintox olie helpt je huid te hydrateren en te voeden tijdens periodes van hormonale veranderingen.

Vrouw kijkt stralend naar haar eigen spiegelbeeld

9. Straal mee met een kaarsje

Het branden van een kaars zorgt voor gezelligheid en kan je humeur positief beïnvloeden. Maar de standaard paraffine kaarsjes en theelichtjes zijn slecht om in te ademen! En geuren op basis van parfum zijn niet veel beter voor je longen. Kies daarom altijd voor kaarsen met natuurlijke ingrediënten!

Geurwolkje geurkaarsen zijn gemaakt op basis van sojawas en verrijkt met etherische olie voor de geur. Je steekt dus geen schadelijke stoffen aan, zodat je zorgeloos kunt genieten van een ontspannen avondje thuis.

Steek een kaars aan, ga lekker zitten en laat de geur je omarmen. Binnen no time straal jij mee met de kaars!

Ook interessant: Waarom een geurkaars met etherische olie beter is

10. Verwen jezelf met een complete Geurwolkje set

Een drukke week gehad? Het is tijd om jezelf te verwennen met een heerlijke Geurwolkje set!

Deze sets zijn perfect om cadeau te geven, of om jezelf te trakteren.. Lang leve self love! Haal alles in huis wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van de rustgevende geuren van etherische oliën. Het is de perfecte manier om jezelf te verwennen en tot rust te komen na een lange dag. Laat de stress van je afglijden en geniet van een moment van rust en ontspanning met Geurwolkje.

Ervaar het zelf!

Of je nu op zoek bent naar een manier om te ontspannen na een lange dag, of je wilt jouw huid een extra dosis liefde geven, bij Geurwolkje hebben we alles wat je nodig hebt! Van prachtige aroma diffusers en etherische oliën die je lichaam en hoofd helpen ontspannen, tot natuurlijke verzorgingsproducten om je huid te verzorgen en voeden.

We nodigen je uit om onze producten te ontdekken en te ervaren hoe ze jouw dagelijkse routine kunnen verbeteren. Laat ons je helpen te stralen, zowel van binnen als van buiten!

Beeldmateriaal: @bamifit, @andrea.vd.meer, @@karlievries, @sabrinaputri