Origineel moederdag cadeau idee: Tips van Geurwolkje!

Origineel moederdag cadeau idee: een Geurwolkje met ontspannende etherische olie!

Elke dag is mamadag! We houden onvoorwaardelijk van die speciale vrouw in ons leven, maar op nationale moederdag zetten we haar altijd extra in het zonnetje.

Maar waar vind je jou een origineel moederdag cadeau? Hoe verras je haar op een onvergetelijke manier? En hoe vind je iets wat haar oprecht veel ontspanning en geluk gaat brengen?

Super origineel moederdag cadeauset

We zoeken stiekem allemaal naar dat ene unieke ding. Een origineel moederdag cadeau wat ze niet ziet aankomen. Want iedereen vind natuurlijk dat hun moeder het beste van het beste verdient, en niet zomaar een standaard cadeautje waar geen gedachte achter zit!

We got you! Wij hebben speciale cadeausets samengesteld met daarin verwen producten uit de natuur. Jouw moeder verdient alleen het allerbeste wat Moeder Natuur te bieden heeft!

Onze persoonlijke favoriet: De Geurwolkje Momentje geschenkdoos! Deze set bevat een Geurwolkje diffuser in een kleur naar keuze en ontspannende etherische olietjes. En afhankelijk van het formaat wat je kiest (small, medium of large) zit er ook kruidenthee, roomspray of verzorgende Skintox olie in.

Heeft jouw moeder al een diffuser? Dan is de Sleeping Beauty geschenkdoos wellicht haar match! Ook deze komt in drie verschillende formaten en is gevuld met ontspannende producten waar ze heerlijk van kan slapen!

Ook interessant: Het ideale cadeau: De Geurwolkje Geschenkdoos!

Geef jouw mama een mooi huidje cadeau

Jouw moeder straalt van binnenuit, maar zelfs de mooiste mensen moeten soms wat extra aandacht aan hun huid geven om deze mee te laten stralen.

Bij Geurwolkje shop je alleen producten uit de natuur, dus ook onze verzoringsproducten zijn natuurlijk en natuurlijk 100% plantaardig en vegan!

Verras jouw mooie moeder dus met Geurwolkje skincare! De leukste moederdag picks:

Een zelfgemaakt moederdag cadeau: DIY ideeën

Het meest unieke moederdag cadeau wat je kan geven is natuurlijk iets wat je zelf hebt gemaakt.

Oh, wacht even! Je hoeft niet gelijk de knutselspullen van zolder te halen! DIY-en kan je ook heel simpel doen met etherische olietjes!

Wist je bijvoorbeeld dat je zelf natuurlijke schoonmaakproducten kan maken? Schoonmaken met etherische olie ruikt niet alleen ontzettend lekker, de olie heeft ook reinigende eigenschappen die het middeltje extra krachtig maken!

Als jij zelf wat schoonmaakmiddeltjes maakt voor jouw moeder dan kan zij ook beginnen met duurzaam schoonmaken! Denk aan afwasmiddel of allesreiniger. Geen chemische stoffen en synthetische geurtjes meer! Alleen maar pure frisheid uit de natuur!

Ook een leuke DIY tip: laat kleding lekker ruiken met etherische olie! In deze DIY blog leggen we uit hoe jij zelf natuurlijk wasmiddel kan maken. Giet het in een mooi glazen potje en geef het jouw moeder cadeau!

Dus.. wat ga jij jouw mama geven voor moederdag dit jaar?

Beeldmateriaal wordt gemaakt en met ons gedeeld door happy Geurwolkje fans!
Foto's in deze post: @mijnhuisvolmannen