Het ideale cadeau: De Geurwolkje Geschenkdoos

Het ideale cadeau: De Geurwolkje Geschenkdoos

Heb jij nou binnenkort een leuk kadootje nodig voor jouw tante, moeder, zus of een vriendin, maar weet je echt niet wat je zou kunnen geven? Geen zorgen, dat kennen we allemaal wel, gelukkig gaan wij dat voor jou oplossen!

Verras iemand met een Geurwolkje cadeaupakket!

Wij hebben namelijk het perfecte Geurwolkje cadeaupakket gemaakt. Dit pakket zit vol met verwennerij en is daarom een uitstekend cadeau voor iedereen die houdt van lekkere geurtjes in huis.

In het pakket zit een mooie aroma diffuser, meerdere etherische oliën, kruidentheetjes, plantaardige basisoliën en natuurlijke roomsprays die een heerlijke geur geven aan jouw huis.

Wij hebben een verschillend aanbod aan giftsets zodat jij de juiste kan vinden om te geven. We hebben deze verschillende pakketten ook in verschillende maten, zo heb jij genoeg keuze en kun je het beste pakket vinden om cadeau te doen.

Geurwolkje Relax & Easy pakket

Dit is het ideale pakket om lekker tot rust te komen als je een drukke tijd hebt gehad. In dit pakket hebben we rustgevende geuren toegevoegd, die perfect zijn om te vernevelen bij een relax dagje. Verder zit in dit pakket onze bestverkochte aroma diffuser, de Nimbus 2.0. Deze kan niet alleen etherische oliën vernevelen, maar kan ook nog eens worden gebruikt als nachtlampje. De etherische oliën in dit pakket zijn: Lavendel, Eucalyptus en Sinaasappel. Ook zit er in dit pakket een cafeïnevrije kruidenthee met heerlijke smaken als Rozenbloesem, Kamille, Goudsbloem, Korenbloem, Lavendel en Citroengras. Bestel de Relax & Easy box nu!

Extra tip: Door de rustgevende werking van de bijgeleverde etherische oliën krijg jij een betere nachtrust. Zet de diffuser dus ook eens in de slaapkamer om lekker weg te dromen in heerlijke geuren.

Geurwolkje geschenkdoos relax & easy

Geurwolkje Momentje pakket

In dit pakket zit genoeg om jezelf te verwennen, ofwel even een ‘Geurwolkje moment’ pakken. Met dit pakket kan je jezelf onder andere verwennen met onze lekkere Skintox arganolie. Hiermee kun je jouw huid en haar verzorgen en een natuurlijke boost geven aan jezelf. Je kan het ook gebruiken als een lekker masker of toevoegen aan een warm bad. In dit pakket zit ook onze meest populaire aroma diffuser en een aantal etherische oliën om gelijk fijn te vernevelen in huis. De etherische oliën die hierbij zitten zijn: Happiness blend, Magic love blend, Lavendel en Sinaasappel. In deze geschenkdoos zitten ook verrukkelijke kruidenthee smaken. Bestel de Geurwolkje Momentje box nu!

  Geurwolkje momentje geschenkdoos

Geurwolkje Sleeping Beauty pakket

Dit pakket is perfect voor iemand die al een geurwolkje in huis heeft en wie je graag wil verrassen met extra geuren en fijne natuurlijke producten. In dit pakket zit ook een heerlijke roomspray met de geur 1001 nachten. Deze Roomspray kun je gebruiken om snel een aangename Oosterse geur te verspreiden in huis. In dit unieke pakket zit ook onze Slaap lekker thee. Deze thee is gemaakt om je een betere nachtrust te geven, zodat je volledig opgeladen weer wakker wordt. Dat doen we door ingrediënten als lavendel, valeriaan, kamille, sint janskruid, korenbloem en citroenmelisse te gebruiken. Deze ingrediënten samen werken niet alleen rustgevend, ze smaken ook nog eens heerlijk. Deze thee moet je zeker eens proberen dus! Verder zitten er in deze geschenkdoos maar liefst 4 verschillende etherische oliën, namelijk: Lavendel, Sinaasappel, Ontspannend blend en 1001 Nachten blend. Ook krijg je in deze box een fles Skintox arganolie om je huid en haar te verzorgen en lekker van te genieten. Bestel de Sleeping Beauty box nu!

Geurwolkje geschenkdoos sleeping beauty

Alle geschenkdozen worden door ons ingepakt in een mooie Geurwolkje-stijl. Het is daardoor een heus feestje om het uit te pakken! Én, omdat wij het zo belangrijk vinden dat wij natuurlijke materialen gebruiken zorgen wij er ook voor dat de verpakking is gemaakt van 100% afbreekbare, gerecyclede materialen.