Kom tot rust met De-stress Thee

Kom tot rust met De-stress Thee

Een drukke maand gehad en wel toe aan wat ontspanning? Heb jij een drukke planning en niet veel tijd om op te laden? Dan wil je iets wat er snel voor kan zorgen dat jij je een stuk rustiger voelt. Dat hebben wij nu voor je!

De-stress thee programma voor rust in je hoofd

Het hedendaagse leven is een stuk hectischer geworden dan wat het vroeger was. Het is zo druk geworden dat het af en toe even te veel wordt. Door de drukte in je hoofd zul je merken dat je last krijgt van duizeligheid, vermoeidheid, concentratieproblemen en misschien zelfs wel lichamelijke klachten. Ook gaat jouw immuunsysteem omlaag en kun je dus sneller ziek worden. Je wil deze drukte in je hoofd vervangen met wat rust.

Hiervoor hebben wij ons De-stress programma. In dit programma helpen wij jou met het loslaten van die hectiek van het dagelijks leven. Zo voel jij je weer gezond en kan je er weer tegenaan.

Het programma werkt als volgt. Kies eerst een cafeïnevrije kruidenthee uit die jij lekker vindt. Wij hebben 6 verschillende smaken, dus er zit er altijd wel een bij die jij heerlijk zult vinden. Onze meest populaire smaak is bloemenpracht, dit is een heerlijke verzameling van lavendel, rozenbloesem, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras.

De-stress thee

Foto: @wonenaanhetspoor

Ontspan je lichaam met een kopje kruidenthee

In het programma drink je minimaal 14 dagen lang 3 kopjes cafeïnevrije kruidenthee per dag. Het is van belang dat je even een korte pauze neemt bij het drinken van jouw thee, zo kom je namelijk kort tot rust.

Kopje 1 neem je bij het ontbijten. Dit kopje is er om de dag goed en rustig te starten. Als je de tijd hebt hiervoor kun je hiervoor ook nog mediteren of een kleine wandeling maken voor een frisse neus.

Kopje 2 is voor na de lunch, maar voor het avondeten. Hier kan je even een pauze nemen van wat je aan het doen was met een lekker kopje thee. Neem hier dan ook echt even de tijd voor.

Kopje 3 bewaar je voor net voor het slapen gaan. Zo ga je met een ontspannen gevoel naar bed. Ook zal jouw lichaam op termijn dit kopje thee gaan herkennen als een teken om moe te worden, dan val je dus makkelijker in slaap.

Let op: Drink gedurende dit programma geen koffie of andere thee, hier zit namelijk cafeïne in en dit zorgt ervoor dat je niet kan ontspannen. Je kan wel meer kopjes cafeïnevrije kruidenthee op een dag nemen en natuurlijk genoeg water drinken.

Resultaten van het de-stress programma

Als je dit minimaal 14 dagen lang volhoudt zul je merken dat…

  • Je meer ontspannen bent.
  • Je een sterker immuunsysteem hebt en dus minder snel ziek zal worden.
  • Je een betere nachtrust hebt. 
  • Je minder stressgevoelig bent.
  • Je meer energie hebt op de dag.

Om optimaal te genieten van je rust momentjes hebben we nog wat tips voor jou.

Zorg ervoor dat je bij jouw thee momentje niet andere dingen aan het doen bent. Geen laptop of telefoon bij je pauze, er gaat dan namelijk nog van alles door je hoofd heen. Probeer ook eens te letten op je ademhaling. Door hier kort op te concentreren, gaat er even niks anders door je hoofd waardoor je tot rust komt.

Wat natuurlijk ook heel goed helpt om tot rust te komen is een lekkere wandeling door de natuur. Deze wandeling hoeft helemaal niet ver te zijn, een korte wandeling geeft al genoeg kracht om er weer tegenaan te kunnen. Ook zou je een rondje kunnen hardlopen of fietsen, even flink je hartslag verhogen zorgt er namelijk ook voor dat je hoofd leger wordt.

Wij hopen dat je je met deze tips snel een stuk rustiger voelt