10 Betoverende Zomerse Etherische Oliën Mixen - Blends voor het Geurwolkje!

10 Betoverende Zomerse Etherische Oliën Mixen - Blends voor het Geurwolkje!

Zomerse Etherische Oliën Mixen Blends

De zomer is in volle gang en je huis vullen met betoverende geuren die de essentie van het seizoen vastleggen, is simpelweg fantastisch! Etherische oliën bieden een natuurlijke en sprankelende manier om je huis op te frissen en een zomerse sfeer te creëren. In deze blog delen we 10 betoverende mixen van etherische oliën die perfect zijn voor de zomer. Deze mixen zijn speciaal samengesteld voor gebruik met het Geurwolkje, een hoogwaardige diffuser die de etherische oliën veilig en effectief verspreidt. Haal het beste uit je zomer met deze verfrissende en sprankelende geurcombinaties!

Alle mixen komen het best tot zijn recht op basis van 200 ML water in je Geurwolkje.

Summer time!

Ingrediënten:

 • 4 sprankelende druppels citroen etherische olie
 • 3 ontspannende druppels lavendel etherische olie
 • 2 verkoelende druppels pepermunt etherische olie

Deze mix combineert de verkwikkende geur van citroen met de rustgevende eigenschappen van lavendel en de verkoelende werking van pepermunt. Een perfecte geur om een zomerbries in huis te halen en je humeur te stimuleren! Deze mix dient zich ook perfect voor op kantoor om je in de warme zomerse dagen gefocust te houden!

Tropisch Paradijs

Ingrediënten:

Deze mix combineert de zoete, fruitige geuren van sinaasappel en grapefruit met de exotische geur van bergamot. Het resultaat is een betoverende mix die je direct naar een tropisch paradijs transporteert. Bereid je voor om weg te dromen! Paradijs, here we come!

Zomerse Bloementuin

Ingrediënten:

 • 4 betoverende druppels lavendel etherische olie
 • 3 bloemige druppels geranium etherische olie
 • 2 verkwikkende druppels rozemarijn etherische olie

Deze mix brengt de rustgevende geur van lavendel samen met de bloemige tonen van geranium en de opwekkende geur van rozemarijn. Ideaal om een ontspannen en bloemige sfeer te creëren die je huis betovert! Alsof je lekker in je tuin zit, alleen dan binnen :) Haal de natuur in huis!

 

etherische olie tips

Verfrissende Citrusboost

Ingrediënten:

 • 4 sprankelende druppels citroen etherische olie
 • 3 zonnige druppels sinaasappel etherische olie
 • 2 verfrissende druppels limoen etherische olie

Deze mix combineert de opwekkende geuren van citroen, sinaasappel en limoen voor een verfrissende en energieke sfeer. Geef jezelf een zomerse boost en laat de sprankelende citrusgeuren je dag verlichten! Perfect om een zomers tintje aan je dag te geven.

Extra Geurwolkje super tip!
Deze mix dient zich ook perfect voor het verjagen van muggen op een natuurlijke manier!
Heb je last van muggen in je slaapkamer? Dan wil je deze blog ook zeker even lezen! Dit werkt echt!

Tips om muggen en andere insecten op een natuurlijke manier weg te jagen met etherische olie.

Betoverende Zonsondergang

Ingrediënten:

Deze mix combineert de kalmerende eigenschappen van lavendel met de warme, houtachtige geur van cederhout, aangevuld met een vleugje zoete sinaasappel. Creëer de betoverende sfeer van een rustgevende zonsondergang in je huis! Zo komt de zomer nooit tot een einde!

Verfrissende Muntexplosie

Ingrediënten:

 • 4 verfrissende druppels pepermunt etherische olie
 • 3 verkoelende druppels eucalyptus etherische olie
 • 2 opwekkende druppels rozemarijn etherische olie

Deze mix combineert de verkoelende geur van pepermunt met de frisse tonen van eucalyptus en rozemarijn. Een sprankelende mix die je energie geeft op warme zomerdagen en je zintuigen prikkelt! Ook deze is perfect voor in je kantoorruimte voor focus tijdens de hete zomerdagen. Lees deze blog voor meer focus met etherische olie tijdens werken en studeren!

Nog een super Geurwolkje tip!

Ook perfect voor een voetenbadje, als je voetjes warm zijn blijft je koppie en de rest van je lichaam ook vaak warm.

Vul een badje met lauw water.

Meng je etherische olie mengsel met 1 van onze skintox plantaardige basisoliën. Heel fijn, bijvoorbeeld met onze plantaardige natuurlijke kokosolie.

4 eetlepels skintox olie is een juiste verhouding met deze mix.

En nu lekker je voetjes dompelen maar. Ultieme verzorging voor stralende gezonde voetjes en de ultieme afkoeler!

Wil je meer Geurwolkje etherische zomer tips? Dan is deze blog ook zeker het lezen waard! 5 Zomerse Tips met Geurwolkje en Etherische Oliën voor een Perfecte Zomer!

Bloemige Zomeravond

Ingrediënten:

 • 4 romantische druppels lavendel etherische olie
 • 3 betoverende druppels ylang-ylang etherische olie
 • 2 aardse druppels patchouli etherische olie

Deze mix combineert de rustgevende geur van lavendel met de exotische bloemengeur van ylang-ylang en de aardse tonen van patchouli. Perfect voor een betoverende en romantische zomeravond! Echt een Geurwolkje rustmomentje.

Zomerse Citrusbries

Ingrediënten:

Deze mix combineert de verfrissende geuren van grapefruit en sinaasappel met de levendige geur van citroengras. Een sprankelende geur die je direct in de zomerse sferen brengt en tevens muggen op afstand houdt!

Extra super tip! Ook deze mix is perfect om de muggen op een natuurlijke manier op afstand te houden. Muggen hebben namelijk een ontzettende hekel aan citrusgeuren en blijven zo lekker uit jouw buurt!

Zomerse Zonneschijn

Ingrediënten:

 • 4 stralende druppels bergamot etherische olie
 • 3 opbeurende druppels citroen etherische olie
 • 2 vrolijke druppels sinaasappel etherische olie

Deze mix combineert de opwekkende geuren van bergamot, citroen en sinaasappel voor een zonnige en vrolijke sfeer. Een perfecte geur om je humeur een boost te geven en je dag te laten stralen!

Verfrissende Zomerbries

Ingrediënten:

 • 4 verkwikkende druppels pepermunt etherische olie
 • 3 sprankelende druppels rozemarijn etherische olie
 • 2 verfrissende druppels citroen etherische olie

Deze mix combineert de verkwikkende geur van pepermunt met de verfrissende tonen van rozemarijn en citroen. Een stimulerende mix die je helpt om koel te blijven tijdens warme zomerdagen en je zintuigen prikkelt! Wederom een perfecte mix ook voor op kantoor! Houd je lekker scherp!

Met deze 10 betoverende etherische olie mixen voor het Geurwolkje kun je optimaal genieten van de zomerse sfeer in je huis! Of je nu op zoek bent naar een verfrissende bries, een tropisch paradijs of een ontspannen zomeravond, er is een geurcombinatie voor elke zomerse stemming. Experimenteer met deze mixen en creëer je eigen unieke en sprankelende geursensatie. Laat de heerlijke geuren van het Geurwolkje je huis vullen en geniet volop van de zomer! Hmm, wat ruikt het hier toch heerlijk en betoverend natuurlijk met het Geurwolkje! En oja geen zin om zelf etherische olie te mengen? :) Ontdek hier al onze Geurwolkje etherische olie blends en onze zomerbries en zomerliefde blend. Al helemaal klaar om zo hups in je geurwolkje te druppelen!

Beeldmateriaal wordt gemaakt en met ons gedeeld door happy Geurwolkje fans! Foto's in deze post: @lisajkoster, @mindyschroor