5 Zomerse Tips met Geurwolkje en Etherische Oliën voor een Perfecte Zomer!

5 Zomerse Tips met Geurwolkje en Etherische Oliën voor een Perfecte Zomer!

Yes met deze zomer tips van Geurwolkje etherische olie en natuurlijke items kom jij wel de zomer door!

Hoera, de zomer is eindelijk hier! We kunnen eindelijk naar buiten en genieten van het mooie weer. Of je nu een verre reis maakt of dichtbij huis blijft, bij Geurwolkje reizen we graag met je mee als jouw gekozen cosmetica. Van oliën tot andere lichaamsverzorgingsproducten, we zorgen ervoor dat jouw huid in optimale conditie blijft. Zelfs als je niet op vakantie gaat, hebben we producten die zorgen voor een ontspannen moment, alsof je toch op reis bent!

Shop nu in onze Summersale jouw summer essentials extra voordelig!

Hoewel de zon en de warme temperaturen heerlijk zijn, is het belangrijk om goed voor jezelf en je huid te blijven zorgen. Hier zijn onze absolute tips om de zomer perfect door te komen.

1: Muggen tip

Muggen houden ook van warme temperaturen! Maar wist je dat ze niet van de geuren lemongrass, citroen en sinaasappel houden? Stel een wekker in twee uur voor het slapengaan. Druppel wat sinaasappel-, citroen- of lemongrass-etherische olie in je Geurwolkje om muggen op een gezonde manier af te weren. Zet je Geurwolkje aan, doe de lichten uit, laat de deur op een kier en voilà, een mugvrije kamer om in te slapen. Dit werkt ook met de etherische olie blend Morning Daisy. Extra tip: Citroen houdt je wakker, kies liever voor sinaasappel. Bovendien ruikt je slaapkamer heerlijk!

Bovendien dus ook perfect om mee te nemen naar de camping of een natuurhuisje!

Ook interessant: https://geurwolkje.nl/blogs/blog/muggen-houden-niet-van-deze-planten-en-geuren-in-de-slaapkamer

2: Bescherm je huid met onze Skintox olie!

plantaardige basis olie sesam

Of je nu van de zon, zee, het zwembad geniet of net een lange vlucht achter de rug hebt... je lichaam heeft hydratatie nodig. Ontdek de Skintox-lijn van Geurwolkje in handige flesjes van 100 ml, zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Deze alleskunners zitten boordevol plantaardige oliën die je huid en haar beschermen tegen omgevingsfactoren zoals luchtkwaliteit, UV-straling en weersomstandigheden. Met deze drie oliën geef je je lichaam een boost voor de reis en de zomer:

  • Sesamolie - Heeft jouw huid een detox nodig? Heb je last van een gevoelige huid? Geef je huid een gezonde boost met sesamolie, die je droge huid verzorgt en beschermt. Sesamolie bevordert de doorbloeding, verzacht de huid en geeft een mooie glans. Het is de ideale behandeling tegen oppervlakkige littekens, onzuiverheden, roodheid, vroegtijdige huidveroudering en droge plekjes. Bovendien bevat sesamolie natuurlijke zonnebeschermingsfactoren (factor 3-4), waardoor de huid ook beschermd wordt tegen de zon.
  • Castorolie - Wil je een natuurlijke gloed? We willen ook graag onze Castorolie in het zonnetje zetten! Deze olie beschermt niet alleen tegen de dagelijkse UV-straling, maar vermindert ook rimpels op het voorhoofd en fijne lijntjes rond de ogen. En wist je dat er ook omega-3-vetzuren in zitten? Deze krachtpatser houdt je huid soepel en fris! Neem het ook mee op reis, vooral na een lange vlucht in de droge lucht van een vliegtuig komt deze olie goed van pas. Onze Skintox oliën zijn verkrijgbaar in 100 ml flesjes, dus helemaal reisvriendelijk!

3: Verhoog de sfeer met Palo Santo en Salie
palo santo en salie stick

Wil je 's avonds gezellig borrelen met de deuren open? Steek Palo Santo en Salie aan voor een heerlijke kruidige geur in huis. Waarom? Het ruikt niet alleen geweldig, maar het branden ervan zorgt ook voor een gezellige en ontspannen sfeer. Vertrouw me, dit is echt een sfeermaker!

4: Verkoelende oliën

Wat is het warm hè! De volgende etherische oliën verkoelen de ruimte en helpen je je concentratie te behouden: pepermunt, eucalyptus, citroen, rozemarijn en onze etherische olie blend Fris Briesje! Je kunt deze etherische oliën ook zelf mengen. Meng bijvoorbeeld 3 druppels citroen, 2 druppels pepermunt en 2 druppels rozemarijn. Ook lekker in combinatie met lavendel en sinaasappel!

5: Voetenbadje met Skintox en eucalyptus en etherische olie citroen

Op warme zomerdagen raden we een voetenbadje aan met etherische oliën zoals pepermunt, rozemarijn of Fris Briesje. Dit zorgt voor verkoeling van zowel de huid als het lichaam. Heb je warme voeten? Dompel ze dan lekker onder in het voetenbadje! Dit is ook aanbevolen voor zwangere vrouwen met opgezwollen voeten. Geurwolkje staat voor je klaar! Meng de olie met 1 onze plantaardige draagoliën. 1 eetlepel is 2 druppels etherische olie. Smeer daarna je voeten in met de plantaardige Skintox olie of kies een van onze massageoliën!

Je kan ook een washandje onderdompelen en deze vervolgens in je nek, op je handen of op je gezicht leggen. Ook dit is een absolute top tip voor de hete zomerdagen.

Geniet van de zomer en laat Geurwolkje je reisgenoot zijn, waar je ook naartoe gaat of thuisblijft. Met onze producten en tips ben je helemaal klaar voor een heerlijke zomer vol ontspanning en verzorging!

Bezoek onze website en ontdek ons volledige assortiment aan etherische oliën en andere lichaamsverzorgingsproducten waarmee je optimaal van de zomer kunt genieten.

Disclaimer: Geurwolkje is niet verantwoordelijk voor eventuele allergische reacties. Raadpleeg een specialist als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.

Beeldmateriaal wordt gemaakt en met ons gedeeld door happy Geurwolkje fans!
Foto's in deze post: @by.osquare, @mylifeasliss