Aromatherapie en etherische olie inzetten tijdens het sporten de ultieme work-out!

Etherische olie goed voor je gezondheid

Over Geurwolkje

Als je zelf gelukkig bent kan je anderen ook gelukkig maken. Dit bedrijfsmantra nemen we mee in alles wat wij doen en bedenken. Alles wat wij doen is met het oog op een duurzame en schonere wereld. Aan die missie voegen wij iets magisch aan toe: ontspanning. Met Geurwolkje hopen we een platform te zijn voor iedereen die zoekt naar inspiratie, motivatie en organisch en duurzaam geluk. Wij maken van ontspanning een down-to-earth en voor iedereen bereikbaar principe.

Aromatherapie tijdens jouw work-out!

Geurwolkje is een fantastische manier om de kracht van etherische oliën te ervaren en te genieten van de vele voordelen die deze oliën te bieden hebben. Verhoog op een natuurlijke manier jouw energie, verbeter je concentratie, en ontspan je spieren na een intensieve training.

Voeg de volgende etherische oliën toe tijdens jouw work-out en merk het direct!

 aroma diffuser en etherische olie

 

Tijdens of voor het sporten brengen de volgende etherische oliën de volgende voordelen met zich mee:

 1. Blend etherische olie Frisbriesje

  Onze blend Frisbriesje is een combinatie van eucalyptus, rozemarijn en zilverspar. Het is een geweldige keuze om je work-out mee te starten. De combinatie van deze etherische oliën activeert je, opent de luchtwegen, geeft energie en een concentratieboost. De geur doet erg denken aan een ontspannend dagje in de spa, waardoor je na een lange werkdag nog steeds in de juiste modus staat. Je zult je ontspannen voelen en kalmeren, wat gunstig is voor je concentratie voordat je begint aan een actieve work-out. Frisbriesje heeft dus echt alles en is de perfecte toevoeging aan jouw work-out routine!

 2. Pepermunt etherische olie

  Pepermuntolie is een geweldige keuze, omdat het een verkoelend en verfrissend effect heeft dat kan helpen om je spieren te ontspannen en de bloedstroom te stimuleren. Het geeft ook een enorme energieboost!

 3. Super tip! met pepermunt olie!
  Daarnaast is het heerlijk voor of na je work-out om jezelf nog eens lekker te verwennen. Maak een compres met een washandje/doekje door een schaal met koud water te vullen en hierin 2 druppels etherische pepermuntolie te mengen. Dompel het washandje in het water, wring het uit en leg het op je voorhoofd, nek of dep je handen. Dit werkt verkoelend, geeft energie, een fris gevoel en maakt je scherp en gefocust!

 4. Eucalyptus etherische olie

  Eucalyptusolie is ook een goede optie omdat het een natuurlijke ontstekingsremmende werking heeft en kan helpen om de luchtwegen te openen en je ademhaling te verbeteren.

 5. Citroenolie en Rozemarijn etherische olie

  Citroenolie heeft een opwekkende werking en kan helpen om je stemming te verbeteren en je mentale alertheid te vergroten. Rozemarijn olie is ook een goede keuze omdat het een stimulerende werking heeft en kan helpen om je energie en focus te verbeteren. Voor het verbeteren van concentratie kunnen ook de geuren van pepermunt, rozemarijn of citroen helpen. Een andere goede optie is lavendelolie, omdat het een kalmerende werking heeft en kan helpen om stress en angst te verminderen, wat de concentratie ten goede komt.

Hoe zet je de oliën het beste in?

Dit is zo makkelijk:

 1. Doe je Geurwolkje aan. Het beste effect is een half uur voor je work-out en tijdens je work-out.
 2. Voeg een paar druppels etherische olie toe (wij adviseren te starten met 5 tot 7 druppels).

Voilà, jij bent helemaal extra klaar voor je work-out!

Verder is een Geurwolkje niet alleen een geurverspreider, maar ook een luchtbevochtiger in één! Een gezonde lucht in de ruimte waarin je traint is extra belangrijk! Een droge lucht is allesbehalve fijn tijdens een intensieve work-out. Een gezonde lucht opent de luchtwegen, en etherische oliën hebben ook een antibacteriële werking. Dus wederom een pluspunt! 

Eindig je work-out routine met onze heerlijke producten

Eindig je work-out routine met onze heerlijke producten

Vegan douchegel

Verrijkt met geurwolkjes. Laat jezelf verwennen met onze 100% plantaardige verzorgingslijn!

Geniet van een ontspannend bad in de verfrissende geur van onze Fris Briesje-lijn!

Breng vervolgens onze bijpassende heerlijke douchegel en bodylotion aan voor een verzorgende, niet-uitdrogende werking op je huid. De geur zal je activeren, ontspannen en het gevoel geven alsof je in een spa bent! Neem even dat kostbare moment voor jezelf voordat je weer de wereld in stapt!

Gun jezelf wat tijd alleen: sluit je ogen en ontspan. Laat de frisse geur als een zacht briesje over je heen komen, dat je net dat duwtje geeft dat je nodig hebt. Deze unieke blend neemt je gedachten even mee naar een dag in de sauna, maar dan gewoon in je eigen badkamer.

Onze 100% plantaardige en vegan douchegel bevat een speciale combinatie van etherische oliën zoals zilverspar, eucalyptus en rozemarijn, die je een optimistisch gevoel en een energieboost geven. Ze bevorderen ook de concentratie en zorgen voor soepele spieren. Alles wat je zoekt in een sauna-ervaring, nu altijd binnen handbereik. Stap vol goede moed uit de douche en begin je dag met een positieve mindset.

 

aromatherapie producten

Tot slot, hier zijn enkele etherische olie tips die je kunt gebruiken om het meeste uit je Geurwolkje te halen:

 • Gebruik slechts een paar druppels etherische olie in je Geurwolkje, omdat deze oliën zeer geconcentreerd zijn.
 • Combineer verschillende oliën om je eigen unieke geur te creëren.
 • Experimenteer met verschillende oliën om te ontdekken welke het beste voor jou en jouw behoeften werken.

Met Geurwolkje en etherische oliën kun je op een natuurlijke manier jouw lichaam en geest ondersteunen. Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf de vele voordelen die deze prachtige oliën te bied.

Beeldmateriaal: @Christayun, @Karlievries