Valentijnsdag: selflove met Geurwolkje!

Valentijnsdag: selflove met Geurwolkje!

Rode rozen, zachte teddyberen, doosjes chocolade, heerlijke geuren en romantische momentjes - wat een fijn sfeertje! Hoe gezellig dat ook klinkt, wij vieren Valentijnsdag bij Geurwolkje anders dan je misschien zou verwachten.. We hebben namelijk onze eigen betekenis aan deze liefdevolle dag gegeven!

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Meestal wordt hierbij gelijk gedacht aan verliefde stelletjes, waardoor deze dag bij veel mensen zorgt voor een dubbel gevoel. Wij vinden dat liefde véél meer is dan verliefde stelletjes! 

Valentijnsdag betekent.. self love!

Liefde is zo breed! Liefde voor je familie, liefde voor je vrienden, liefde voor je huisdiertjes, liefde voor de natuur, liefde voor jouw hobby, liefde voor alles waar je blij van wordt... liefde voor elkaar! Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste - liefde voor jezelf.

Zonder een goede dosis zelfliefde is het lastig op een gezonde manier van anderen te houden. Pas wanneer je diep en oprecht van jezelf houdt kan je oordelen welke mensen jouw liefde verdienen. Selflove is de basis voor alle liefde.

Wij vieren op Valentijnsdag dus alle soorten liefde, met nadruk op zelfliefde! Eigenlijk is dat sowieso precies de boodschap die wij dagelijks de wereld in sturen.. Bij Geurwolkje is het dus eigenlijk elke dag Valentijnsdag! Love yourself!

Valentijnsdag selflove met Geurwolkje

Een liefdevol momentje

Geuren zijn een populair geschenk voor Valentijnsdag. Parfums, geurpakketjes en roomsprays vliegen over de toonbank. Onze favoriete (en heerlijk ruikende) Valentijns cadeautip is natuurlijk een Geurwolkje! Of je deze nou cadeau doet aan je partner, je lieve moeder of je beste vriendin - iedereen zal blij zijn met zo'n uniek feel-good cadeau!

En hoe lekker is het om jezelf een Geurwolkje cadeau te doen? Op de dag van de liefde.. Dat is toch de ultieme self love actie!! Gun jezelf die ontspanning, die heerlijke geuren en de fijne sfeer in huis. 

Magic Love

 

Magic Love etherische olie blend
Magic Love.. zó lekker!! Deze warme, bloemige en licht-kruidige olie blend bestaat uit palmarosa, roos, rozenhout, sandelhout en ylang ylang. Deze etherische oliën zorgen samen voor een romantische sfeer. Het werkt stimulerend voor je libido en is daarom een fijne olie voor op de slaapkamer als je zin hebt in een intiem avondje samen!

 

Maar ook in jouw self love ritueel kan Magic Love ondersteuning bieden. De blend brengt je in connectie met je hogere zelf en zorgt ervoor dat je je ego kan overstijgen. Daarnaast ervaar je ontspanning, vertrouwen en harmonie. Kom dieper tot jezelf en bouw een mooie connectie met jouw body en mind terwijl je Magic Love vernevelt in jouw Geurwolkje!

Wie ga jij een Geurwolkje en olie cadeau doen op de dag van de liefde? Geef je deze aan een ander of kies jij ervoor om jezelf te verwennen?

Ook interessant: Valentijnscadeau tips voor haar

Beeldmateriaal wordt gemaakt en met ons gedeeld door happy Geurwolkje klanten!
Foto's in deze post: @fulla_scapin, @karlijndevries