'Rust in elke ruimte' met Noakk en Geurwolkje

zwarte aroma diffuser

Je kan het niet gemist hebben! Tegenwoordig zie je prachtige interieurs langskomen met strakke wandpanelen. Van die mooie houten latjes die in een rijtje verticaal tegen de muur aan zitten. Zat geeft zo'n ontzettend chic effect! Waauw, wij zijn echt fan! En daarom hebben wij contact gezocht met een hele toffe brand die zulke wandpanelen verkoopt.. Hallo Noakk!

Even over Noakk

Even voorstellen - Noakk is een super inspirerend bedrijf wat staat voor rust. Komt dat je bekend voor? ;) Het sluit zo mooi aan bij de missie van Geurwolkje! 'Noakk' is afkomstig van de prachtige Zweedse naam 'Noak', wat letterlijk 'rust' betekent. Daarnaast komt er ook het woord 'oak' in voor, verwijzend naar het eikenhout wat zij gebruiken voor de panelen.

Waarom zijn wandpanelen zo populair?

We love wandpanelen! Allereerst zijn ze gewoon prachtig om te zien. Het is een kunstwerkje aan je muur wat echt als eyecatcher fungeert. Een stukje home decor wat gelijk de hoofdrol speelt in jouw ruimte! Wij vinden dit echt een toffe manier om wat extra sfeer en warmte in huis te halen.

Daarnaast zijn de wandpanelen ook functioneel. Ze werken namelijk geluiddempend, zodat je minder galm hoort. Hetzelfde akoestische effect wat je ook krijgt van vloerbedekking, gordijnen en veel meubels! Maar dan op een super minimalistische en duurzame manier.

zwarte aroma diffuser houten wandpanelen

Super veel mogelijkheden!

Er is zo veel mogelijk met die mooie houten latjes! Zo kan je ervoor kiezen om verticale latten van de grond tot aan het plafond te laten zetten. Dit zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt en dat het oog gelijk naar dit mooie stuk wordt getrokken. Maar wat dacht je van een stel horizontale panelen als hoofdbord voor je bed? Woow! Monteer daar nog wat wandlampjes op en je hebt een super uniek bed!

Naast eikenhout in verschillende tinten, zoals gerookt eiken en rustiek eiken, is er ook nog de walnoot variant. Walnoot hout is de trend van nu en past perfect in een Japandi interieurstijl. Mocht je geen last hebben van een slechte akoestiek en wel dol enthousiast zijn van de uitstraling van de akoestische panelen, kun je kiezen voor decor panelen. Dit zijn panelen die geen geluiddempende werking hebben, maar wel precies hetzelfde als de akoestische panelen eruit zien!
Genoeg opties dus! 

 

Noakk en Geurwolkje komen samen

Omdat onze missies zo goed bij elkaar passen hebben we besloten om de handen in één te sluiten. Noakk staat voor rust in het interieur en Geurwolkje staat voor ontspanning in huis. We zijn allebei op duurzaamheid gericht en hebben hart voor interieur en mooi design. Hier moeten we iets mee toch?!

Bedenk maar eens hoe tof het is om in jouw woonkamer die prachtige wandpanelen te hebben en daar een vrolijk pruttelend Geurwolkje bij te zetten. Japandi vibes!! Heerlijk ontspannend en zó knus en gezellig!

Daarom hebben wij een hele toffe winactie voor jullie opgezet!

zwarte aroma diffuser en wandpanelen

 

Winactie!

Wauw! Eén lucky winnaar gaat ultiem verwend worden met producten van Noakk en Geurwolkje! Zo kan je jouw interieur een compleet nieuwe, frisse look geven en een heerlijke natuurlijke geur in huis halen. Dit wil je toch?!

We gaan een winnaar ontzettend happy maken met een verwen-pakket. Je kan kans maken om jouw interieur een make-over te geven met de producten van Noakk en Geurwolkje. 

Dit kan je winnen:

  • De allernieuwste Geurwolkje zwarte aroma diffuser! Unity 2.0 mat zwart! Deze wordt ook vandaag gelanceerd in onze shop dus jajaaa jij wordt 1 van de eerste die dit model in bezit gaat hebben! 
  • 2 etherische olies 5 ml naar keuze! 
  • 2 Natuurlijke - 100 % plantaardige Geurwolkje 250 ML handzeep naar keuze! 
  • 1 natuurlijke badzout met etherische olie en himalaya zout 1KG naar keuze!
  • 200,- shoptegoed bij Noakk !

 

Wil jij kans maken op dit geweldige feel good pakket? Kom dan naar de Instagram van @noakk.nl en @geurwolkje en doe mee!

Geen geduld om te wachten!? Shop met 10% korting op beide websites met de code noakk10 ( yes dus ook de nieuwe diffuser unity mat zwart!)

 

zwarte aroma diffuser met wandpanelen