Last van vervelende geurtjes in huis?

geurtjes in huis


Iedereen heeft wel eens last van vervelende geurtjes in huis.

Misschien probeer je ze zelf wel eens te verbloemen doormidden van geurkaarsen of geurstokjes. In deze twee producten zit vaak parfum. Uit onderzoek is gebleken dat parfum schadelijk kan zijn voor het lichaam als het ingeademd wordt. Omdat duurzaamheid tegenwoordig een belangrijke rol speelt in de samenleving is het belangrijk dat producten lang mee gaan. Dit is bij geurkaarsen en geurstokjes niet het geval. Wij hebben nu de oplossing om jouw huis te voorzien van een heerlijke geur, zonder chemicaliën of andere ongezonde middelen.

 

 

geurtjes in huis


De aroma diffuser neutraliseert de geur in je huis op een duurzame, gezonde en milieuvriendelijke manier.

Het apparaat maakt gebruik van waterdamp om de geur van de etherische oliën te verspreiden. Deze oliën zijn 100% natuurlijke producten en bevatten in tegenstelling tot veel geurkaarsen en geurstokjes geen parfum. Doordat alle etherische oliën zijn gemaakt van planten zijn ze ook geschikt voor een veganistische huishoudens.
Natuurlijk vindt niet iedereen dezelfde geur fijn ruiken, zeker in huis is geur erg belangrijk omdat dit bijdraagt aan het thuisgevoel. Om voor zoveel mogelijk mensen een fijn thuisgevoel te creëren door middel van geurtjes, is er een ruime keuze aan etherische oliën. Van een ‘fris briesje’ tot een fruitige sinaasappelgeur, zodat er voor iedereen wel iets bij zit en er eindeloos gevarieerd kan worden. De geuren hebben ook verschillende werkingen.Er zijn bijvoorbeeld geuren die een ontspannende werking hebben. Dit is ideaal voor mensen die hier op bepaalde plekken in huis behoefte aan hebben. Bij elke olie staat een omschrijving van de werking zodat je zorgvuldig een geurtje voor in huis kan kiezen.


Dus wat wordt jouw nieuwe geur in huis?