Decoratie inspiratie: Aroma diffusers in huis

Unity diffuser light wood

Een heerlijke geur in jouw huis, wie wil dat nou niet? Maar je wil natuurlijk wel dat de luchtverfrisser er mooi uit ziet in huis. Je wil iets dat goed past bij jouw woonstijl en daaraan toevoegt. Iets dat fantastisch meegaat met de woontrends en zo een leuke decoratie is voor elke stijl. Dat is een geurwolkje aroma diffuser.

Elke woonstijl heeft bepaalde kenmerken die je ook terug wil laten komen in jouw decoraties. Zo zorg je er namelijk voor dat de woonstijl meer naar voren komt en dat geeft sfeer aan jouw huis. Bij het ontwerpen van onze aroma diffusers hebben we hier rekening mee gehouden. De verschillende ontwerpen die wij hebben, passen bij de populaire woontrends. Wij gaan je hier helpen met het vinden van de juiste diffuser voor jouw interieurstijl.

Populaire woonstijlen in Nederland zijn: 

Industrieel interieur

Een belangrijk kenmerk in een industrieel interieur zijn de stoere materialen die worden gebruikt. Denk aan een bakstenen wand, beton, metaal en hout. Dit wil je dus ook terug laten komen in de decoraties. Een diffuser die mooi staat in dit interieur is er een met een stoer uiterlijk. 

Unity diffuser dark wood

(elleinterieur)

De diffuser die wij aanraden voor deze stijl is de donker houten Unity diffuser.

Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur heeft altijd een hele lichte indruk. Het natuurlijke licht dat naar binnen valt wordt door de lichte kleuren weerkaatst, hierdoor ziet de ruimte er groter uit. In deze interieurstijl wil je lichte kleuren gebruiken, zoals wit, crème, beige en lichte houtkleuren. Een decoratie die goed past in deze stijl heeft dus ook een lichte kleur.

Nimbus aroma diffuser light wood

(Becshomestyle)

De diffuser die goed past in deze lichte stijl is de originele Nimbus. Deze heeft een mooie balans tussen een lichte houtkleur en wit.

Modern interieur

Een modern interieur gebruikt vaak strakke lijnen en vormen. Door simpele vormen te gebruiken oogt een modern interieur vaak minimalistisch. Ook zie je in een modern interieur vaak een contrast, bijvoorbeeld tussen zwart en wit. Decoraties die goed in deze stijl passen hebben ook simpele vormen en passen goed in het contrast.

Close 2 nature dark wood

(Boerderij1860)

Om het kenmerkende contrast door te trekken in de decoratie raden wij je aan te kiezen voor de Close 2 Nature 2.0 diffuser.

Bohemian interieur

In een bohemian interieur draait het om creativiteit. In deze stijl kun je veel combineren. Het heeft vaak een kleurrijke stijl, dat wil je dus ook terug laten komen in de decoraties. Dit kan een hele opvallende kleur zijn, maar ook een wat rustigere kleur om het interieur niet te druk te maken.

Serenity Diffuser

(Eliathome)

Zet de mooie kleurencombinaties door in de decoraties met onze Serenity diffuser!

Landelijk interieur

In een landelijk interieur wordt buiten naar binnen gehaald en gecombineerd met nostalgie. Je gebruikt dus veel natuurlijke materialen en creëert een boerderij gevoel. Doordat er in deze stijl veel lichte kleuren worden gebruikt, oogt het ruimer dan het is. De decoraties in deze stijl zijn dus vaak van natuurlijke materialen en in lichte kleuren.

Unity diffuser light wood

(styleachterover)

De diffuser die hier goed bij past is de Unity licht hout, deze is van natuurlijke materialen en in een lichte kleur.

Nu je de juiste diffuser hebt gevonden voor jouw woonstijl, is het belangrijk dat hij op een mooi plekje staat waar hij veel wordt gezien.

Om de diffuser meer aandacht te laten trekken, kan je hem op een verhoging zetten. Denk aan een krukje, bankje, bijzettafel en een kast. Zet er nog een leuk plantje bij en klaar! De diffuser zal zo een mooie eyecatcher zijn in jouw interieur.

Met een prachtige aroma diffuser in huis, heb je alleen nog de juiste geuren nodig. Vind jouw favoriete geur!