Bezoek Geurwolkje op de VT Wonen & Design Beurs 2023 voor de interieur lief hebbers!

VT wonen beurs 2023 diffusers

Geurwolkje korting acties op de VT Wonen & Design Beurs 2023

De herfst staat voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd voor de VT Wonen & Design Beurs 2023! Van 3 tot en met 8 oktober zullen designliefhebbers en interieurjunkies samenkomen voor de meest inspirerende woonbeurs van Nederland. En als je op zoek bent naar een stand die al je zintuigen zal prikkelen, zoek dan niet verder dan stand 6.270, waar je de betoverende wereld van Geurwolkje zult ontdekken. We hebben super beurs deals tijdens deze dagen dus wilde je altijd al een Geurwolkje diffuser hebben? Shop op de beurs met leuke korting!

 

diffusers korting

Wat is de VT Wonen & Design Beurs?

De VT Wonen & Design Beurs is dé plek waar woonmerken samenkomen om hun nieuwste collecties en producten te tonen. Of je nu je woonkamer wilt opfrissen, je badkamer wilt omtoveren tot een spa-oase, of je slaapkamer een make-over wilt geven, deze beurs heeft alles wat je nodig hebt om je interieur te transformeren. En dat is nog niet alles! Naast het bewonderen van de nieuwste trends en innovaties, kun je ook persoonlijk interieuradvies krijgen van ervaren stylisten om al jouw woonvragen te beantwoorden.

vt wonen beurs 2023 diffusers

Kom langs op de VT wonen & Design Beurs 2023 

Wat kun je verwachten bij Geurwolkje? Als je stand 6.270 binnenstapt, betreed je een wereld waar geuren een centrale rol spelen in je dagelijkse leven. Ontdek een scala aan aroma diffusers, van elegant tot speels, die niet alleen je ruimte verrijken met heerlijke geuren, maar ook een vleugje stijl toevoegen aan je interieur. Ruik en ervaar zelf onze uitgebreide collectie etherische oliën, elk met unieke eigenschappen en aroma's, die je kunnen helpen ontspannen, revitaliseren of je humeur verbeteren.

En het beste nieuws? Via deze unieke kortings link shop je jouw tickets voor de VT Wonen ook nog eens met €10,- euro korting! Gebruik code GEURWOLKJE23 en bestel jouw tickets extra voordelig!

 

diffusers vt wonen beurs

 

Speciaal voor de thuisblijvers! Geurwolkje actie korting!

Kan je helaas niet langskomen tijdens de VT Wonen en Design Beurs? Niet getreurd! Tijdens de VT Wonen Beurs hebben we een paar mooie acties voor onze online klanten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief (onderaan onze homepage)! Zo hoor jij als eerste over deze speciale VT Wonen deals!

Tijdens de VT Wonen beurs (3 t/m 8 oktober), verspreid over verschillende dagen, zijn er drie geweldige acties waar je van kunt profiteren. Op dinsdag en woensdag kun je de code "Geurwolkjeunity" gebruiken om de Unity Licht Hout en Donker Hout te shoppen voor slechts €34,95 in plaats van €44,95.

Op donderdag en vrijdag is er een speciale aanbieding voor de populaire Unity 2.0 nieuwe collectie, met code "Geurwolkjeunity2" bestel je deze met €10 korting.

Maar dat is nog niet alles! Het weekend brengt nog meer reden tot vreugde, met een royale 10% korting op de hele VT Wonen collectie met de code "Geurwolkjevtwonen". Mis deze kans niet om je huis te verfraaien en je interieur te upgraden met geweldige kortingen.


diffusers korting vt wonen beurs