Creëer jouw Spa momentje met Geurwolkje

Creëer jouw Spa momentje met Geurwolkje

Na een lange drukke week is jezelf kort verwennen een must. Dit kan heel goed met jouw eigen spa momentje. Maar hoe doe je dat nou? Wij helpen je daar natuurlijk bij. Met Geurwolkje kun je helemaal tot rust komen en jezelf verwennen. Want dat verdien je!

Een mini-spa ochtend, middag of avond is er om even alle zorgen en deadlines te vergeten. Om goed tot rust te komen wil je even geen prikkels binnenkrijgen, leg dus je telefoon weg en zet de muziek zacht of uit.

Om een lekker spa momentje te creëren heb je twee ruimtes nodig, een badkamer en een ‘rustkamer’. In een rustkamer kun je rustig zitten of liggen, meestal is dit een slaapkamer. In de rustkamer kun je alvast een leuk tijdschrift of boek klaarleggen wat je kunt lezen.

Etherische oliën voor jouw at-home spa momentje

Geuren hebben een groot effect op hoe je je voelt. Er zijn geuren die je heel goed kunnen helpen met ontspannen. Enkele geuren die dat kunnen zijn: Fris Briesje (blend), Lavendel, 1001 Nachten (blend), Ontspannend (blend), Sinaasappel en Kaneel. Shop alle etherische olie hier!

Je wilt zowel in de badkamer als in de rustkamer de geur die je hebt gekozen terug laten komen. Dit kun je doen door deze geur te vernevelen in jouw aroma diffuser of door te sprayen met onze Roomspray.

Zo creëer jij een spa in huis

Met een paar stappen kan je jezelf helemaal tot rust laten komen in jouw eigen geïmproviseerde at-home spa! Dit stappenplan is natuurlijk maar ter inspiratie, je kan het indelen zoals je zelf wil.

Stap 1: Kopje thee

Zet als eerste een lekkere kop thee voor jezelf, deze kan je meenemen in jouw 'spa' om heerlijk uit te drinken. Probeer maar eens onze 100% natuurlijke en caffeïne-vrije de-stress thee! Deze theetjes bestaan uit ingrediënten die erom bekend staan een ontspannend effect te hebben.

Stap 2: Sfeermaker

Zet nu zachte, ontspannende muziek of natuurgeluiden aan en laat jezelf helemaal opgaan in het moment.

Stap 3: Bad of douche

Heb je een bad? Laat deze dan lekker vollopen. Mix een aantal druppels van jouw favoriete etherische olietjes met wat Skintox olie en een handje zeezout. Voeg dit mengsel toe aan het water terwijl je zelf instapt. En geniet van de heerlijke geur sensatie die vrijkomt!

Let op: De etherische olie kan niet gewoon in het water gedruppeld worden, olie mengt namelijk niet met het water. Gebruik daarom altijd zeezout, dat werkt als emulgator die zorgt dat de olie en het water kunnen mixen!

Heb je geen bad? Dan kan je een lekkere warme douche nemen en jezelf scrubben met de olie en zeezout mix.

Stap 4: Maskertje en gezichtverzorging

Hierna neem je een heerlijk masker dat je 10-15 minuten laat zitten. Ga lekker zitten of liggen, oogjes dicht en geniet van de muziek of natuurgeluiden. Spoel het masker daarna af en verwen je huid met de fijne Geurwolkje Skintox lijn. Skintox bestaat uit plantaardige olie en natuurlijke voedingsstoffen voor de huid, waardoor deze mooi gaat stralen.

Tip: Skintox is ook een aanrader om je huid te zuiveren! Probeer onze 100% natuurlijke Skintox maar eens in jouw huidverzorgingsroutine en merk het verschil zelf.

Na een drukke week vol afspraken en to-do lists is er echt geen betere manier om te ontspannen en weer helemaal tot jezelf te komen! Heb je geen zin om het zelf allemaal te doen? Kies dan voor een van onze sauna blends voor in jouw Geurwolkje diffuser! Hiermee creëer je hetzelfde spa gevoel.

Geniet van jouw Geurwolkje jouw spa-momentje!

Ook interessant: Stomen met etherische olie en kruidenthee