aroma diffuser cadeautips meisjes

3x De Leukste Cadeautjes voor Meiden: Tips van Geurwolkje!

May 21, 2024

Een leuk cadeau vinden voor iemand is soms moeilijker dan we denken. Zeker als je een cadeau zoekt voor een (jonge) meid, is het een flinke klus om het perfecte presentje te vinden. Elk meisje heeft natuurlijk andere wants and needs. Waar we in ieder geval wel zeker van zijn is dat een Geurwolkje-cadeau altijd gaat scoren. 

Ben je op zoek naar iets om aan een jonge meid te geven? Geurwolkje heeft de leukste cadeautips voor meiden voor je op een rijtje gezet.

Leukste cadeautjes voor meiden 

Een mooi en origineel geschenk vinden, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Of het nu voor je dochter, nichtje of het kindje van je beste vriendin is, je wil haar een geweldig cadeau geven. Met een Geurwolkje-gift verras je deze jonge meid volledig en sleep je sowieso de award voor beste moeder, tante of vriendin binnen. 

Cadeautip voor Meiden #1 - Geurwolkje Aroma Diffuser met Etherische Olie

Een van de leukste cadeautjes om te geven is natuurlijk een Geurwolkje aroma diffuser met een lekkere etherische olie. Voor jonge meiden is dit absolute verwennerij. Hmm... 's Avonds de diffuser aanzetten voor bij het studeren, relaxen met vriendinnen of vlak voor het slapengaan met een heerlijk olietje zoals LavendelVanille of onze Happiness-blend

De Aroma Diffusers van Geurwolkje zien er prachtig uit, dus ze passen op elke meidenslaapkamer. Of ze nu van kleur houdt of niet - we hebben voor ieder wat wils! 

aroma diffuser geurwolkje

Nimbus 2.0 - Aroma Diffuser

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nimbus 2.0 Aroma Diffuser? Deze diffuser in licht hout én donker hout wordt niet alleen gebruikt om etherische oliën te vernevelen en de lucht in huis te bevochtigen, hij kan tevens worden gebruikt als nachtlampje! Het minimalistische ontwerp van deze diffuser zorgt ervoor dat hij opvalt in het interieur, maar niet de aandacht wegtrekt van andere dingen. Het is de perfecte vorm en kleur die in vrijwel elke inrichtingsstijl te plaatsen is. De houten print aan de onderkant van de diffuser heeft een warme uitstraling, terwijl de witte bovenkant zorgt voor het rustgevende gevoel. Perfect voor een (jong) meisje, dus!

Unity 2.0 - Aroma Diffuser

De Unity 2.0 diffuser is één van onze populairste modellen, maar dan in een nieuw jasje! Deze diffuser is de perfecte aanvulling voor elke inrichtingsstijl en past dus ook op elke meidenslaapkamer; voor extra gezelligheid op het bureau of nachtkastje, bijvoorbeeld. Het Geurwolkje blaast via een gat aan de bovenkant de nevel omhoog, om deze zo door de ruimte te verspreiden. Voor meisjes die meer van kleur houden is de Unity 2.0 in Terracotta of Sky Blue een fantastische optie. Is ze een grotere fan van rustigere kleuren? Dan kun je beter voor de Nude of Mat Zwarte kleur kiezen. 

Welke etherische oliën moet ik kiezen?

Bij een mooie diffuser horen natuurlijk lekkere etherische olietjes om van te genieten. Voor meiden kan het ritueeltje van een aroma diffuser ontzettend helpen bij verschillende dingen. Zo wordt ze misschien wel veel gemotiveerder om huiswerk te maken of kan ze 's nachts veel beter in slaap vallen. Wie geniet nu niet van zulke heerlijke geuren uit de natuur?

Van déze etherische oliën van Geurwolkje wordt een meisje sowieso helemaal gelukkig:

  • Lavendel: Etherische lavendelolie is zacht, fris, bloemig, kruidig en een vleugje zoet. Deze heerlijke olie biedt rust en ontspanning en is daarom perfect voor het slapengaan.
  • VanilleDeze zachte, warme geur van Vanille stimuleert je humeur en zorgt dat je lekkerder in je vel zit.
  • Eucalyptus: Deze olie werkt als een tierelier bij zenuwachtige gevoelens of spanning en helpt je om een betere concentratie te creëren.
  • Tulpendroom: Terwijl je geniet van de bloemige aroma’s van Tulpendroom zal je niet alleen worden opgevrolijkt, maar ook geïnspireerd om je creativiteit de vrije loop te laten.
  • Fris BriesjeHet vernevelen van deze blend geeft ons een optimistisch gevoel. De geur helpt je beter te concentreren en geeft een energieboost. Superfijn als je moet studeren of werken of gewoon wat extra focus nodig hebt!
  • ZomerliefdeSnak jij naar het gevoel van de zomer? Mis jij het gevoel van het zonnetje aan de lucht en een glimlach op jouw snoet? Zomer liefde brengt dit gevoel in jou naar boven!
  • MandarijnMandarijn etherische olie heeft een frisse geur met een zoete ondertoon, net als de bekende vrucht die geliefd is door vrijwel iedereen. De geur maakt je vrolijk, ontspannen en is zeer geliefd bij kinderen.
  • Happiness: Deze heerlijke etherische olie blend is er speciaal om jouw humeur een boost te geven. Om je te helpen lekker in je vel te zitten en elke dag met een lach te beginnen.
  • OntspannendDeze geweldige etherische olie blend is er speciaal om jou te helpen ontspannen. Om je te helpen een goede mindset te vinden, zodat je eindelijk écht kan loslaten.
  • PalmarosaPalmarosa etherische olie helpt de geest tot rust te komen en het hart te openen. Hierbij ontspannen de zenuwen en wordt de balans van binnenuit herstelt. Perfect om mee te slapen, bijvoorbeeld!

Cadeautip voor Meiden #2 - Natuurlijke Parfum Roller met Etherische Olie

Wie wordt er nu niet blij van een lekker geurtje op de huid? Voor meiden zijn de Natuurlijke Parfum Roll Ons met Etherische Olie het perfecte cadeau. Je hoeft namelijk niet bang te zijn voor sterke chemische stoffen of andere narigheid op een jonge huid, want onze parfum rollers zijn écht 100% natuurlijk! 

parfum roll ons

Beauty momentje

De parfumrollers van Geurwolkje bevatten een mix van 100% natuurlijke etherische oliën in een verzachtende Vitamine E dragerolie basis. Vitamine E is essentieel voor het lichaam en voorkomt schade aan de huid. Een jonge meisje kan hiermee op elk moment van de dag genieten van een beauty momentje met onze zakformaat parfum rollers. Daar worden alle meiden toch gelukkig van?

parfum roll ons

Cadeautip voor Meiden #3 - Natuurlijk Badzout met Etherische Olie

Ook jonge meiden hebben me-time nodig. Zij houden er net zoveel als mama van om zichzelf lekker te verwennen en een beauty-ritueel te creëren. En wat is nu een betere plek voor me-time, dan in bad? Met natuurlijk badzout van Geurwolkje geef je de gelukkige het ultieme me-time moment.

Voor wie dol is op een lekker zoet geurtje in bad, is de Cosy Rosy Natuurlijk Badzout een heerlijke optie. De etherische oliën sinaasappel, gember en benzoë creëren samen een liefdevol en typisch roze geurtje. Een zoete aroma met een verwarmende werking. In combinatie met natuurlijk zeezout is dit een warme en liefdevolle knuffel in een potje. Een vertrouwde omhelzing in bad!

cosy rosy badzout geurwolkje