Veelgestelde Vragen

 Tel: +31 (0) 851302699
E-Mail: info@geurwolkje.nl

 Gratis verzending
vanaf 30 euro.

 Voor 20:00 uur besteld
morgen in huis

Werkt de diffuser op stroom of batterij?

Stroom, bij alle diffusers zit een kabel inbegrepen.

Koude verneveling of warme verneveling?

Koude, het water wordt omgezet in stoom door middel van een hoge frequentie trillingen, waardoor een koude verneveling ontstaat. Het is dus geen hete stoom.

Kan je de diffuser ook alleen met water gebruiken?

Uiteraard! Als je de diffuser alleen als luchtbevochtiger wenst te gebruiken. De etherische olie is voor de geurbeleving en aromatherapie.

Hoeveel druppels etherische olie moet in de diffuser?

Wij adviseren te starten met 5 tot 7 druppels op 300 ml. Je mag naderhand altijd meer of minder erin doen. Wil je meer geurbeleving? Dan doe je meer druppels erin. Vind je de geur te sterk dan doe je een paar druppels minder erin.

Gebruiksinstructies / Tips

Doe de diffuser nooit zonder water aan en gebruik altijd het schenkbekertje. Voeg altijd eerst water toe en dan pas de etherische olie.

Gelieve altijd pure etherische olie te gebruiken, deze is goed voor je gezondheid en geeft een betere geurbeleving.

Parfum olie vervliegt snel en kan je niet gebruiken voor aromatherapie.

Gebruik alleen schoon water, kraan water is ok! Let op met het uitschenken als je nieuw water erin wilt doen, altijd vanuit de achterkant uitschenken.

Kan je de olie ook inwendig gebruiken?

Dit kan maar hier geef ik geen advies over. Het antwoord hierop is namelijk niet zo eenvoudig. Etherische olie is een zeer een geconcentreerd product. Voor inwendig gebruik raadpleeg hiervoor je aromatherapeut of een arts die gespecialiseerd is in aromatherapie.

Gaat de diffuser automatisch uit zodra het water op is?

Ja. Zodra het water op is gaat de diffuser uit/op standby.

Hoe maak je de diffuser schoon?

Schenk het water voorzichtig eruit via de achterkant van de diffuser. Met een watten schijfje maak je de binnenkant en het bakje schoon(lauw water). In het waterbakje, zie je een rondje, dit is de sensor, deze maak je voorzichtig schoon met een wattenstaafje. Gebruik je de diffuser elke dag? Dan is het advies om deze 1 keer per week schoon te maken.

Waar komt onze etherische olie vandaan en is deze 100 procent natuurlijk?

Uit verschillende landen maar worden verwerkt op Nederlandse bodem bij onze hoe wij hem noemen onze etherische olie boer :) Deze meneer en vrouw wonen namelijk ook echt op een boerderij :) Onze olie is 100% puur!

Voor hoeveel m2 zijn de diffusers geschikt?

Al onze modellen zijn geschikt voor ruimtes van 30m2 tot 35m2. Voor grotere ruimtes adviseer ik altijd een tweede diffuser aan te schaffen.

Wat is het verschil tussen een 100ml diffuser en een 300 ml diffuser?

Helemaal niets, alleen het model is anders kwa functie doen ze exact hetzelfde. Bij een 100ml diffuser moet je alleen vaker opnieuw water erin doen :)

Stel een vraag