Duurzame en natuurlijke huidverzorging producten bij Geurwolkje

Duurzame en natuurlijke huidverzorging producten bij Geurwolkje

Duurzaamheid in alle facetten

Bij Geurwolkje begrijpen we de behoefte aan duurzame producten die goed zijn voor mens en planeet. Daarom hebben we een natuurlijke huidverzorgingslijn ontwikkeld die 100% vegan en duurzaam is. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige plantaardige ingrediënten en zijn vrij van synthetische stoffen en parfums. Producten die lief zijn voor jou, je huid, je gezondheid en je omgeving. 

Verpakking en refill service

Bij Geurwolkje streven we naar duurzaamheid in alle facetten, zo zijn al onze producten verpakt in gerecycled glas en worden ze geleverd in kartonnen verpakkingen in plaats van plastic. We geven onze klanten ook graag tips over hoe ze onze flessen kunnen hergebruiken en bieden zelfs een refill service aan voor onze douchegel en handzeep. Heb jij onze fysieke winkel aan de Utrechstestraat 143 in Amsterdam al bezocht!? Kom hier je fles refillen en je ontvangt 20% korting!

Winkel duurzame producten

Natuurlijke huidverzorging

Onze natuurlijke huidverzorgingslijn bestaat uit douchegel, handzeep, massageolie en bodylotion. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zijn 100% plantaardig en zijn verrijkt met pure etherische oliën voor een heerlijke geurervaring. Onze glazen flessen zijn niet alleen duurzaam, maar zien er ook nog eens stijlvol uit in je badkamer. En hoe groter de verpakking, hoe duurzamer het product!

Duurzame producten

Spirituele producten

Naast onze natuurlijke huidverzorgingslijn hebben we ook onze spirit burn lijn. Deze bestaat uit verschillende burn items zoals salie en Palo Santo. Onder andere heilig hout kegeltjes en Burn Potions. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige Palo Santo korrels die worden gewonnen uit takjes die van de bomen vallen. De kegeltjes en Burn Potions zijn verpakt in glazen potjes met robuuste kurken die je na gebruik kunt hergebruiken. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar kun je ook nog eens genieten van de heerlijke geur van Palo Santo.

Salie producten

Meer duurzame producten

In ons assortiment vind je ook nog badzout, kruiden thee, Geurkaarsen op basis van Soja, roomsprays, plantaardige basis olien en nog veel meer! Perfecte liefdevolle en gezonde cadeautjes!

Natuurlijke roomspray

Draag bij aan een betere wereld

Bij Geurwolkje zijn we er trots op dat we bijdragen aan een betere wereld. Onze natuurlijke en duurzame producten zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Of je nu op zoek bent naar natuurlijke huidverzorging of duurzame producten, bij Geurwolkje ben je aan het juiste adres. Kies voor een groenere toekomst en kies voor Geurwolkje.