Wat is een Geurwolkje? Aromatherapie met de Yogasisters

Wat is een Geurwolkje? Aromatherapie met de Yogasisters

Een Geurwolkje aroma diffuser is een vrij nieuw en uniek product in Nederland. We krijgen dan ook met regelmaat de vraag, hoe werkt dat en waar is dat goed voor?

Super leuk al deze belangstelling! 

De aroma diffusers, aroma vernevelaars of ook luchtbevochtigers zijn al wel een tijdje te verkrijgen in de winkels maar wat Geurwolkje uniek maakt is dat alle modellen er super mooi uit zien en dat ze verkocht worden voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Bij Geurwolkje kan je er al 1 aanschaffen vanaf 27,95 terwijl ze in vele bekende winkels verkocht worden voor 60 a 70 euro en over het model valt helaas niet veel leuks over te zeggen. Ook etherische oliën worden door Geurwolkje voor een leuke prijs verkocht en bovendien zijn de etherische oliën puur! Hoe doen wij dat? Simpel! Door de tussen personen te verwijderen en de besparingen aan jou te geven. Zo heb je een eerlijke prijs. Wij werken alleen met de allerbeste materialen en fabrikanten.

Er worden ook veel neppe zogenoemde etherische oliën verkocht. Deze worden goedkoop of soms ook extreem duur verkocht echter zijn ze vaak vermengd en niet puur een duur prijs kaartje eraan hangen is om het idee te wekken dat het ''echt'' is. Het verschil merk je snel genoeg na kennis te maken met Geurwolkje etherische olie.

Geurwolkje is feel good product. Het is niet alleen maar een webshop het is ook een lifestyle die wij graag met jullie delen en willen leren. Wij reiken jullie graag de tools aan die ons leven net iets makkelijker, comfortabeler en vooral ontspannender kunnen maken.

Postiviteit, lichaam en geest en het juiste balans hierin staat op nummer 1, maar we hechten voornamelijk ook heel veel waarde aan de natuurlijke krachten van de natuur en deze kennis delen we graag met jullie. We leven al te lang in een onbekende wereld van chemische producten die ons van jongs af aangereikt worden maar eigenlijk helemaal niet goed zijn voor onze gezondheid.
Wij zijn van mening dat je dat alleen op een eerlijke manier kan bereiken. Wie goed doet, goed ontmoet!
Iedereen moet gebruik kunnen maken van gezonde en eerlijke producten. 

Ons slogan: Feel good, smell good, be Happy!

Volg ons ook op instagram voor meer geurwolkje inspiratie, postiviteit en ook altijd hele leuke acties en winacties! Er worden met regelmaat leuke Geurwolkjes  en heerlijk etherische olies weg gegeven. :)

De voordelen van een aroma diffuser in combinatie met etherische olie is echt ontelbaar! Het wordt ook veel gebruikt tijdens ondersteuning van yoga en meditatie en dit is in elk geval voor de yogasisters geen onbekend terrein. Daarom hebben wij gevraagd hun ervaring en alle voordelen van een aroma diffuser in combinatie met etherische olien te delen. 

Veel kijk plezier :)

 

Nog even over de Yogasisters! Deze dames zijn lief, vriendelijk, warm en oprecht. Wij zijn dan ook heel blij dat hun op ons Geurwolkje pad terecht zijn gekomen. 
Wat doen de Yogasisters? Ze organiseren fijne pop up yogalessen op hele toffe locaties in jouw stad. Ze organiseren heerlijke en ontspannende retreats en laten je op een frisse en toffe manier kennismaken met yoga en meditatie. 

Yogasisters. gelooft in de kracht van yoga en transformatie van yoga. Zij geloven dat de wereld een stukje mooier wordt als iedereen in verbinding staat met zichzelf. Yoga helpt hierbij.

Volg hun ook op instagram voor inspiratie en neem een kijkje op hun website www.yogasisters.nl 

 

Aromatherapie met geurwolkje

 

Geurwolkje en yoga

Het filmpje is gemaakt in Yoga studio Anahata Nijmegen. Bedankt voor het gebruik maken van jullie prachtige lokatie!
www.anahatanijmegen.nl

Geurwolkje yoga 

 

 

 

Plaats reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *