Tips van Tammy!

Tips van Tammy!
Tips van tammy! Hoe laat je je huis nog lekkerder ruiken?

We gaan aan de slag! We houden allemaal van een huis, omgeving wat lekker ruikt. Je humeur wordt automatisch beter als je in een huis bent die fris en aangenaam ruikt. Niemand houdt van onaangename geurtjes. Muffe geurtjes? Bah nee dat vinden wij niet lekker. Dieren geurtjes? Nee nee dat is ook niet echt iets waar we van houden? Sigaretten geur? Dat vinden we helemaaaaaaal vreselijk!
Maar ja we leven in ons huis en soms kan een muf geurtje onvermijdelijk zijn. We zijn nou eenmaal mens! We kennen allemaal die slaapgeur als we in de ochtend wakker worden. Normaal doen we een raampje open, luchten ons bed, nemen een lekkere douche, smeren wat creme op ons lichaam, beetje deo, tandjes poetsen en we zijn good to go! Behalve ik, ik ben ook nog een eeuwigheid met mijn haar bezig, maar de rest van de wereld is nu klaar voor een frisse dag! :)

Ik ga wat tips met je delen hoe je je huis snel en gemakkelijk met etherische olie lekker kan laten ruiken alsof muffe geurtjes nooit bestaan hebben. Weg met die ochtendgeur! Weg met die muffe vieze sigaretten rook! Daaaaaag!

Etherische olien zijn echt geweldig! Je kan er zoveel mee. Hoe laat je je huis super gemakkelijk lekker ruiken met etherische olie? Ik ga het je nu vertellen!

De Aroma Diffuser heb je als het goed is inmiddels al en als je daar etherische olie in verdampt weten we dat je omgeving er lekker van gaat ruiken.
Laat deze vooral lekker veel aanstaan.

Het volgende wat je kan doen is ook simpel!

Neem de geur, de etherische olie die jij het lekkerst vind want wat je nu gaat doen gaat ervoor zorgen dat je hele huis er naar gaat ruiken.

Pak je stofzuiger erbij, een paar druppels etherische olie in je stofzuigerzak en stofzuigen maar! Ik zei het toch al? Simpel he?

Aangezien je toch al aan het schoonmaken en opruimen bent, pak dan ook direct even een emmertje water erbij, paar druppels in het water en boenen maar! Hups! Nu ruikt je huis nog meer naar de etherische olie die jij hebt gekozen. Ik beveel zelf de etherische olie citroen hier bij aan. Citroen wordt namelijk geassocieerd met fris en schoon.

Wil je je kleertjes extra lekker laten ruiken?
Hang je kleren op aan een kleren hanger en hang deze op een plek waar je de Aroma Diffuser onder kan plaatsen. Ja jaaa je raadt het al, Aroma Diffuser onder je kleertjes plaatsen, Aroma Diffuser aan maken en de geur van de etherische olie verdamp je nu onder je kleertjes. Lekker ruikende kleertjes voila!

Maar je kleren kunnen nog meer naar etherische olie ruiken! Als je gaat strijken doe je een paar druppels etherische olie in je strijkijzer en dan strijken maar! 

Hoe lekker is het als overal waar je je in je omgeving begeeft het heerlijk, lichtjes ruikt naar etherische olie? Bijvoorbeeld Rozenhout, Rozemarijn of Lavendel? Of welke olie jij dan ook het lekkerst vind ruiken. Er is genoeg keus! De keuze in geuren van etherische olie is oneindig dus wissel vooral lekker af in geuren, zo blijf je de geuren ook het best ruiken. Onze neus heeft nou eenmaal de neiging snel aan een geur te wennen waardoor de geur op een gegeven moment minder ruikbaar voorjezelf is.


Zie je hoe simpel deze handelingen waren? Vanaf heden wordt jij net als ik net zo’n fan van etherische olie. En niet te vergeten etherische olien zijn een natuurlijk product en goed voor onze gemoedsstand, dus 100% goed voor je!

Tot de volgende keer! Xoxo tammy

Plaats reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *