Maak je huis knus in Oktober!

Maak je huis knus in Oktober!

De bladeren vallen van de bomen en de avond komt steeds sneller. Het is tijd om te settelen en lekker te cocoonen in je huis. Maar wat is de beste manier om je huis gezellig te laten voelen voor oktober?

Zachte teddy stofjes en festive kaarsjes kunnen allemaal bijdragen aan een cozy en warme sfeer in het najaar. Wist je dat het enorm goed kan helpen om je huis leuk te versieren elk seizoen als je last hebt van een winterdepressie?

Wil jij ook je huis omtoveren tot een seasonal escape? Dit hoeft helemaal niet tijdrovend of duur te zijn. Every little thing helps! Wil je meer weten? Lees dan nu verder over hoe jij je huis knus kan maken in oktober!

Maak je huis lekker knus!

Wat je budget ook is, er zijn verschillende manieren om jouw huisje in oktober enorm gezellig en warm aan te laten voelen. Van lekkere etherische olie blends tot cozy dekentjes en kussentjes. We got this! Hier zijn mijn favorietjes voor een cozy en warm huis!

Maak een herfstdisplay!

Dit is toch een geweldige manier om een vleugje warmte in je huis te brengen? Dit hoeft vrijwel niets te kosten. Ga een keer een wandeling maken in het bos en verzamel mooie bloemen, dennenappels en andere natuurlijke elementen die perfect passen bij een herfstdisplay!

Als je in je huis een oase van rust wilt creëren, kan je ook jouw Geurwolkje de show laten stelen! Bijvoorbeeld met de Unity diffuser in donker hout. Leg al het mooie wat je uit het bos hebt verzameld om jouw Geurwolkje heen en combineer dit met een van de herfstige etherische olie blends zoals Boswandeling of Herfstzon.

Laat jouw herfstdisplay shinen op bij een bijzettafeltje, openhaard of de salontafel. Ben je echt in de creatieve herfst mood? Dan kan je natuurlijk ook een paar pompoennetjes in huis halen en die versieren.

Omring jezelf met heel veel dekentjes!

Een chunky gebreide plaid of een fluwelen deken past perfect in een knusse en gezellige woonkamer met een flinke kop thee. Stijl jouw dekentjes mooi in een display mandje of op een deken ladder zodat iedereen die langskomt zelf een dekentje kan pakken wanneer ze het koud hebben. Dekentjes hebben echt de eigenschap om iemand zich welkom en thuis te laten voelen.

Ga voor warme tinten en en cozy stoffen. Misschien vind je het wel leuk om je eigen dekentje te maken. Op de markt heb je zoveel keuze en dan kan je een uniek exemplaar maken! Natuurlijk kan je een oud dekentje ook nieuw leven geven door er accessoires op te stikken zoals pompommetjes of kraaltjes.

Gather 'round the fire!

Wat is nou echt cozier dan voor de open haard zitten als het buiten koud is? Nodig je vrienden en familie uit om samen met jou een herfst display te maken. Je kan samen ook pompoenen uithollen en versieren. Heb je inspiratie nodig? Kijk naar bestaande schilderijen en woonaccessoires die al in je huis staan om daar een matchende display bij te maken.

Een Geurwolkje met een 'let's get cozy' kaarsje.

Seizoensgeuren

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​gezellig gevoel in jouw huis te introduceren is met een geurende kaars. Kaneel, sinaasappel en pumpkin spice zijn allemaal geuren die ons herinneren aan de herfst. Niet alleen ruiken kaarsen geweldig, maar ze geven ook je huis een gevoel van warmte. Wist je dat je met etherische olietjes ook zelf kaarsen kunt maken? Ook enorm leuk om te doen tijdens een regenachtige zondag!

Als je geen fan bent van kaarsen, kun je in plaats daarvan je huis met natuurlijke etherische oliën vullen. Probeer de warme en kruidige geur van kaneel in een Geurwolkje om je te helpen uit de kou te ontdooien. Andere geuren die zullen helpen om jouw huisje warm te krijgen zijn sinaasappel, sandelhout en gember.

Een zee van kussentjes!

Wie houdt er nou niet van om te snuggelen met heel veel verschillende kussentjes op een koude oktober avond! Heb je al kussentjes in huis? Loop dan eventjes langs een woonwinkel of de markt. Daar kan je voor een leuk prijsje leuke hoezen halen die je woonkamer een totaal andere look kunnen geven. Kies bijvoorbeeld voor kleuren zoals : pompoen oranje of subtiele aardetonen.

Leg herfst-achtige kussens op je bed en bank voor een onmiddellijke seizoens make-over. Om ervoor te zorgen dat je een rustige nachtrust krijgt, kan je ook een paar druppeljes lavendel etherische olie toevoegen aan jouw kussentjes. Lavendel is het beste olie voor een heerlijke nachtrust!

Laat je huis dit in oktober gezellig voelen

Om jouw huis herfst ready te krijgen heb je echt maar een paar simpele dingen nodig. Hiervoor hoef je echt geen groot budget te hebben. Nu je deze tips hebt gekregen kan je een heerlijke cozy herfst tegen moet gaan!