Een Zwak voor lekkere geurtjes!

Een Zwak voor lekkere geurtjes!
Een zwak voor lekkere geurtjes!

Altijd heb ik al gehouden van heerlijke geurtjes. Alles wat met geur te maken heeft kocht ik. Lekkere wierook, geurkaarsjes, geurzakjes voor in je kleding kast of voor in je stofzuiger. Lekkere parfum, bodycreme of douchegel Ik koop het allemaal. Mijn huis ruikt dan ook altijd heerlijk! Al zeg ik het zelf :)
Toen ik voor het eerst een Aroma Diffuser zag was ik dan ook direct verkocht! #Zwak voor lekkere geurtjes

Ik was voor het eerst op vakantie in Thailand. Daar liep ik dan in een gigantische prachtige overdekt winkelcentrum met wel 7 verdiepingen! In Bangkok! Werkelijk geweldig!

Op een afstand zag ik de Aroma Diffusers al en ik werd er meteen naar toe getrokken. Ze hadden ze in alle kleuren en modellen. Direct kopen natuurlijk en nu maar hopen dat de Aroma Diffuser het in Nederland ook zal doen.


Aangekomen in Nederland natuurlijk direct testen! En ja hoor hij deed het! Hij staat ook perfect bij de rest van mijn huisinrichting. Waar ik ook veel waarde aan hecht. Sindsdien ben ik helemaal blij ermee. Overdag of in de avond gebruik ik hem in de woonkamer en als ik ga slapen neem ik de Aroma Diffuser mee naar de slaapkamer. Imiddels heb ik er een paar modellen bij, nu heeft elke ruimte zijn eigen Aroma Diffuser.


In de nacht had ik altijd moeite met slapen. Nu merk ik dat ik een stuk rustiger en kalmer slaap. Ik gebruik veel lavendel etherische olie, de geur maakt je kalmer en ruikt heerlijk!
Als ik in de ochtend wakker werd voelde ik me altijd een beetje ziekjes alsof ik een verkoudheid had opgelopen. Ik werd dan wakker met een hele droge keel en neus en beetje hoofdpijn.
Nu ik de Aroma Diffuser gebruik heb ik daar geen last meer van! De Aroma Diffuser bevochtigd namelijk de ruimte. Tevens in de ochtend wakker worden in de geur van lavendel of een andere lekker geur is ook wel lekker wakker worden! Goed begin van de dag!


Ook had ik altijd last van zilvervliesbeestjes in mijn huis, ik werd er werkelijk gek van! Ze liepen overal op de muur en vloer in de keuken ook in de kastjes, woonkamer, slaapkamer, gang, douche, toilet eigenlijk gewoon overal. Elke dag kwam ik wel eentje tegen! Helaas ben ik zo’n dame die bang is en begint te gillen zodra ik insecten zie. Ben er niet trots op maar het is nou eenmaal zo. Sinds de verspreiding van de etherische olie met  en dan voornamelijk met de geuren lavendel, eucalyptus, citroen, lentebries, bergamot en lemongrass geen zilvervliesbeestje meer te bekennen!


En als ik ergens enthousiast over ben, sta ik er bekend om, om het iedereen te laten weten. Alleen deze keer dacht ik, hier moet ik iets mee doen! Ik ga iedereen blij maken met een Aroma Diffuser! Ik had ze zelf namelijk nog nooit eerder gezien.
Sinds ik mij ben gaan verdiepen in Aroma Diffusers en de werking ervan zie ik ze af en toe wel in een winkel liggen. Alleen vind ik de modellen niet mooi, allemaal zo plastic en statisch. Dus ben ik uiteraard zelf op zoek gegaan naar mooiere modellen over de hele wereld. Aroma Diffusers die niet alleen effectief zijn voor je gezondheid en gemoedstoestand maar die ook mooi staan bij de inrichting van je huis. Zo heb ik onze collectie dan ook samengesteld.


De etherische oliën wou ik uiteraard uit nederland halen, ik wou 100 procent zeker weten dat ze echt etherisch zijn en 100 procent natuurlijk. Zonder chemische stoffen erin verwerkt. Gewoon echt goed voor gezondheid en een positieve werking op je gemoedstoestand. Als ze helemaal vanuit het buitenland komen vind ik het toch moeilijk inschatten of dat daadwerkelijk het geval zou zijn.


Bij deze dus een klein verhaal over mijn persoonlijke ervaring met de Aroma Diffuser etherische oliën.


Ik zal snel al mijn andere ervaringen en kennis over de Aroma Diffuser en etherische oliën met jullie delen!


Smell good, feel good, be happy!


XOXO Tamsyn Graanoogst