Ben jij ook zo klaar met die muggen?!!

Ben jij ook zo klaar met die muggen?!!

Woooooooow hoe gek kan een mug je maken? 


Ik kan je vertellen dat ze werkelijk al het bloed onder mijn nagels vandaan kunnen halen. Hoe is het mogelijk dat zo'n klein beestje zoveel impact kan hebben op mijn bloeddruk? Zzzzzzoemzzzzoemzooooemm ZZZZZZzzzzz aaaah ik word er echt gek van!
Ben ik eindelijk een keer in slaap gevallen, maakt zo'n klein ienie mini wezentje mij weer wakker met ''hun'' gezoem!
Soms ga ik met mijn hoofd dan onder de dekens om toch in slaap te kunnen vallen. Maar dat is toch niet vol te houden in deze zomerse hitte? Dus ik hou dat dan ook inderdaad maar 1 minuut vol.
Of wat ik ook doe, ik wacht tot hij heel dichtbij mijn hoofd is en dan ga ik als een gek heel snel om mij heen slaan in de hoop dat ik hem raak! Het is mij wel een keer gelukt! Helaas is het slagingspercentage bij mij met deze methode 1%.
Het is niet anders, deze mug gaat niet weg zolang hij niet zijn hongergevoel met mijn bloed heeft gestild.

Dus ik stap uit bed, doe het licht aan en ga op zoek met mijn slapende ogen.
Natuurlijk is hij nergens meer te vinden. Of je ziet hem wel, maar op het plafond, of je slaat mis en dan kan je zoektocht weer opnieuw beginnen. Vaak ben ik ook te moe en daar bij is het ook veel te warm om in deze zomer hitte midden in de nacht op zoek te gaan naar muggen!

 

Etherische olie tegen muggen


Ik kan dan ook wel concluderen dat dit de meest irritantste diertjes in de zomer zijn. Daarnaast ben ik ook nog eens allergisch voor muggen. Dus als ik gestoken word krijg ik een enorme bult waar je echt U tegen mag zeggen.


Wie is het met mij eens dat muggen de nummer 1 plek krijgen?
Wie is er ook zo klaar met die muggen? Wie wil er ook heerlijk slapen in de zomer?! Zeg JA! Laten we samen de strijd aangaan! Lets Go!

De oplossing kan namelijk niet makkelijker zijn. 

Geurwolkje en etherische olie is de leukste, makkelijkste en gezondste manier om van muggen af te komen. 


Het heeft er namelijk voor gezorgd dat ik deze zomer heerlijk mug-vrij slaap en iedereen weet dat een goede nachtrust zeer belangrijk is. Dus laten we dit muggen probleem nu gaan oplossen. 


Doe je Geurwolkje (ook bekend als aroma diffuser, geurverspreider, olie diffuser) minimaal een uur voordat je gaat slapen aan op je slaapkamer, indien mogelijk langer en het liefst de hele nacht aan laten staan.

Gebruik de etherische olie, lemongrass, sinaasappel, eucalyptus, citroen,
bergamot of onze speciale samen gestelde olie zoals zomerbries, lentebries, fris briesje of morning daisy
5 tot 7 etherische olie druppels is voldoende.

Open de deur van je slaapkamer op een kiertje en de muggen zullen uit je slaapkamer gaan.
Muggen houden namelijk niet van etherische olie met deze geuren.
Voila mug probleem is opgelost!

Tip tegen muggen op vakantie met etherisch olie
Neem je Geurwolkje mee op vakantie.

Ik ben onlangs naar een super leuke camping geweest, Roompot in Arcen. We hadden daar een heel leuk huisje, gehuurd met de familie. Uiteraard zijn op dit soort groene plekken met veel natuur en water ook veel muggen. Hele dag alle deuren lekker open en alle lichten aan. Dus ik had al voorspeld dat dit een muggen huis zou worden. Daarnaast heb ik ook nog mijn allergie dus los ervan dat muggen je de hele nacht gaan terroriseren moet ik mij ook echt heel goed beschermen tegen deze diertjes. Dus ik heb mijn geurwolkje meegenomen! Geen mug meer te bekennen!

Nooit meer last van muggen! Yeaaaah! Ik zou zeggen succes ermee! Maar veel succes heb je bij deze super makkelijke oplossing niet echt nodig he? :)

Ik wens jullie allemaal veel slaap plezier toe en mug vrije nachten! ZZZZZ

Feel good, smell good, be happy
XOXO TamPlaats reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *